vineri, 19 octombrie 2012

Ce spun barbatii ? I






Intelegi usor mintea barbatilor ?

  Sa-i citam pe unii dintre ei, in diverse contexte, tocmai pentru a-i intelege mai bine. 



"Barbatul se indragosteste cu ochii, femeia cu urechile" - Woodrow Wyatt

        Stiind acest lucru, multi barbati spun lucruri minunate pe care femeile tanjesc sa le auda. Ei stiu ca femeile sunt mai emotionale si pot exploata aceasta sensibilitate adresandu-le cuvinte frumoase, care le trezesc acestora emotii intense si pozitive.

        "E asa de usor sa le cuceresti pe cele mai multe dintre femei ... Flirtez cu ele, actionez dupa propriul meu interes, si, adesea, le pot duce acasa. Sa faci sex e ca si cum ai manca o bucata de prajitura. Daca le las sa creada ca vreau sa le vad din nou, adesea, foarte curand, partida se repeta. Femeile doresc sa fie convinse, eu le conving. Ele vor sa ma creada. Stiu ca arat bine. Am grija sa imi pastrez forma fizica. Ma ajuta sa fac sex ori de cate ori am nevoie. Imi place varietatea si mereu schimb femeile. Le ranesc pe cele mai multe dintre ele. Daca ma simt vinovat ? Nu. Daca sunt prea proaste ca sa se indoiasca de cuvintele mele, este treaba lor, nu a mea. Ele vor sa ma creada pentru ca le place cum arat. Astfel amandoi petrecem o noapte placuta impreuna. apoi ma mut la alta. Imi place sa vad cate femei pot sa am intr-o saptamana."


        Am ales un exemplu extrem. Barbatul care a afirmat asta sufera de psihopatie (o tulburare de personalitate in care una din trasaturile specifice este lipsa de empatie, tendinta de a-l trata pe celalalt ca un obiect, pentru a-si satisface propriile interese. Psihopatii sunt cruzi, nu simt frica sau sentimente de vina si au adesea o inteligenta peste medie care ii ajuta sa se foloseasca de ceilalti. "Le ranesc pe cele mai multe dintre ele. Daca ma simt vinovat ? Nu. Daca sunt prea proaste sa se indoiasca de cuvintele mele este treaba lor, nu a mea.")

        Sa nu uitam totusi insa ca cea mai mare parte dintre barbati stiu ca femeile pot fi seduse cu ajutorul cuvintelor frumoase. Cate promisiuni nu fac unii dintre ei, cate cuvinte nu spun, pentru a castiga o femeie ... 


        Cum sa te aperi ?
       Lasa cuvintele lui sa-ti intre pe o ureche si, cel putin in parte, sa-ti iasa pe cealalta. Verifica in timp daca aceste cuvinte sunt acoperite de fapte. Verifica in timp care este caracterul sau. Porneste de pe pozitia de neincredere, caci asta te poate scuti de multa suferinta.  


        Iata cateva marturii ale unor femei, despre barbatii cu care interactionau si stiau sa le seduca cu ajutorul vorbelor frumoase. Barbati, care ulterior le-au parasit sau le-au exploatat. 

        "Mi-a spus exact ceea ce vroiam sa aud. Chiar daca in inima mea simteam ca o face numai ca sa ma multumeasca, mi-a placut asa de mult sa ascult, incat l-am primit din nou in viata mea. "

        "M-a scos in oras pentru cina, mi-a facut o multime de complimente. Erau complimentele care merg la inima cel mai bine.  Mi-a placut sa le aud si am continuat sa cred ca sunt sincere."

        "Mi-a spus ca sunt frumoasa ! M-a luat prin surprindere si m-am simtit foarte bine. Era ca un actor foarte bun !"

        "M-a sunat sa imi spuna ca ii e dor de mine."

       "Eram foarte suparata pe el, asa ca mi-a trimis o vedere cu scuze "Imi pare tare, tare rau". Mi s-a parut atunci atat de dulce ca l-am sunat imediat."



        Cu alte cuvinte, cand un barbat iti spune intocmai lucrurile pe care doresti sa le auzi, cand totul pare sa fie "de vis", DESCHIDE OCHII MAI BINE SI INCHIDE URECHILE PE JUMATATE ! Lasa ca timpul sa iti dovedeasca de ce este in stare acel barbat si cate din vorbele sale au acoperire in realitate.