miercuri, 24 octombrie 2012

5 cai prin care o femeie poate imbunatati relatia



In loc sa te plangi, sa te vaicaresti sau sa ridici vocea, vorbeste calm, folosind un limbaj clar, concis, respectuos si iubitor.  

Cum sa faci asta ? Inainte de a reactiona opreste-te si ia-ti atat timp cat ai nevoie pentru o pauza in care sa te calmezi. Departeaza-te, explicandu-i ca ai nevoie sa iti pui ordine in ganduri inainte de a continua. Apoi planuieste ce ai de spus. Cere-i sa te lase sa termini inainte de a vorbi si el. De cele mai multe ori acest lucru functioneaza foarte bine. Va ramane deschis la ceea ce ai de spus si vei fi auzita. Vei primi atentia, cooperarea si respectul sau. 

De ce functioneaza ? Barbatii au nevoie de limbaj clar, concis, neemotional pentru a te auzi.  Altfel se inchid cu totul. 



Cauta lucruri care te fac fericita si comunica-i-le regulat.

Cum sa faci asta ? Iata cateva exemple: 
  • "Sunt fericita ca iti place sa rezolvi lucrurile pentru mine."
  • "Ma simt minunat cand imi spui ca ma iubesti."
  • "Sunt fericita cand ma ajuti cu copiii ... si lor le place foarte mult."
De ce functioneaza ? Lasandu-l sa stie ca esti fericita, se va simti plin de succes. Are nevoie de asta de la tine.  Mai mult, va incepe sa caute noi cai de a te face fericita. Daca nu esti fericita, el simte ca a avut un esec. Barbatilor nu le place sa esueze. 






Apreciaza-l des, in special pentru calitatile sale masculine si pentru acele lucruri despre care stii ca-i plac la el si de care este mandru. 

Cum sa faci asta ? Iata cateva exemple:
  • "Iti multumesc din suflet pentru casa minunata pe care ne-ai oferit-o."
  • "Imi place la nebunie cat de puternic esti. Imi place sa ma uit la muschii tai."
  • "Felul in care faci dragoste cu mine e perfect."
Se va simti extraordinar de bine de fiecare data cand o vei face si il vei determina sa se simta ca un erou. Un barbat vrea sa fie cu o femeie care il face sa se simta ca un barbat.

De ce functioneaza ? Barbatii sunt in competitie cu alti barbati si au nevoie sa-si stie masura. Ii poti valida astfel valoarea sa ca barbat.



Saruta-l !

Cum sa faci asta ? Ofera-i saruturi romantice la revedere si despartire, ofera-i saruturi de multumire si care sa ii arate ca il doresti. Se va simti mai conectat cu tine si va cauta sa fie cu tine. 

De ce functioneaza ? Conexiunea fizica este modul in care majoritatea barbatilor stiu sa fie intimi. Intimitatea face relatia voastra speciala.



Flirteaza cu el !

Cum sa faci asta ? Fii jucausa, tachineaza-l, arunca-i cate un cuvant superficial-capricios, priveste-l un ochi cu o sclipire care il invita "Vino aici, baiatul meu!". Fii sexy si senzuala, aminteste-ti de ce v-ati indragostit la inceput. 

De ce functioneaza ? Flirtul va cimenta legatura voastra. Amandoi va veti simti mai tineri, mai plini de viata si mai indragostiti.