miercuri, 21 august 2013

Ce poti face pentru a declansa atractia la barbati?

        Din punct de vedere evolutionist, fiecare barbat este programat genetic sa raspunda la anumiti declansatori ai atractiei. Acesti declansatori sunt indicii care ii determina pe barbati sa raspunda instinctiv printr-o stare de excitatie, simtindu-se atrasi la un nivel bazal, uneori chiar fara sa isi dea seama de ce.





        De ce unele femei esueaza in a atrage barbati ? Asta nu are nimic de a face cu frumusetea fizica sau lipsa ei.  Exista femei mai putin inzestrate fizic care au alaturi barbati foarte atractivi si femei dotate fizic dar respinse mereu de barbati.Iata motivele esecului:

Femeile se tem sa fie femei
        Multe femei se comporta ca si cum nu ar avea permisiunea de a fi ele insele. Nu e vina lor. Uneori, a fi o femeie autentica te poate plasa in situatii periculoase daca atragi atentia asupra ta. Insa, daca nu te simt confortabil fiind femeie (barbatii sunt atrasi de femei), atunci cum vei fi capabila sa atragi un barbat ? Cum ii vei parea atractiva ? Cum te vor dori barbatii ? Pur si simplu nu pot.Asadar e momentul de a intra in contact cu partea ta feminina din nou si cu faptul ca ESTI FEMEIE.

Femeile au fost in general masculinizate de societatea moderna
        Multe femei traiesc azi o viata foarte masculina. Au o slujba masculina, vorbesc cu un ton si o voce masculina ca si cum ar fi in competitie cu barbatii. Nu e nimic gresit cu acest mod de a fi atata vreme cat ele isi ating scopurile propuse, insa fiind in acest fel, avand acea energie masculina, ele vor omori instant atractia pe care barbatii ar putea-o simti pentru ea. De ce ? Pentru ca se simt ca si cum ai fi un alt prieten de-al lor si nu ar mai exista nicio polaritate.Pentru ca atractia sa se petreaca intre un barbat si o femeie, trebuie sa existe polaritatea masculin-feminin. Fara de ea puteti fi prieteni si atat.Asa ca majoritatea femeilor (care au invatat sa aiba o slujba bine platita, o cariera sigura, etc.) au nevoie sa revina la esenta lor feminina. Cea pe care majoritatea o pierd si ar fi fost atractiva pentru barbati.Asta nu inseamna renuntarea la cariera, ci doar sa nu iti traiesti viata doar astfel, dupa un mode masculin. Trebuie sa echilibrezi modelul masculin cu feminitatea ta.


Femeile nu inteleg ce le declanseaza in mod natural barbatilor atractia 
        Traim intr-o societate in care majoritatea dintre noi suntem confuzi. Cercetarile spun ca suntem bombardati cu peste 10.000 de mesaje care vor sa ne vanda sau sa ne convinga de ceva zilnic. Asadar, nu e de mirare ca uneori nu mai suntem siguri ce sa facem. Multe femei si-au pierdut intuitia feminina si sunt confuze in ceea ce priveste lucrurile care ii atrag sau resping pe barbati. Cu asaltul reclamelor din acest secol, femeile au devenit nesigure si prabusite sub influenta lor. E timpul ca femeile sa isi recapete puterea. E timpul ca acestea sa redescopere declansatorii naturali ai atractiei, la care barbatii sunt programati genetic sa reactioneze. Odata descoperiti, vor putea atrage barbatii, determinandu-i sa isi doreasca relatii cu ele, sa vrea sa aiba grija de ele restul vietii. Pentru asta, o femeie nu trebuie sa fie dotata fizic. Declansatorii atractiei functioneaza pentru ca este genetic determinat ca barbatii sa raspunda la acesti declansatori.

Barbatii sunt programati genetic sa raspunda la declansatori
        Fie ca ne place sa acceptam sau nu, oamenii au evoluat din forme de viata stravechi. Evolutia ne-a dotat cu un "creier reptilian" (parte a creierului) care este responsabil pentru supravietuirea noastra si instinctele de reproducere. Asta pentru ca natura sa se asigure ca noi vom supravietui ca si specie, transmitand informatia noastra genetica generatiei urmatoare. Niciunul dintre noi nu ar fi ajuns in acest secol daca nu ar fi fost instinctele reproductive si de supravietuire. Acele fiinte care nu le-au detinut, au fost eliminate. Iata doua exemple pentru a intelege mai bine cum functioneaza lucrurile:
        1. Gandeste-te la mirosul unei femele de caine cand este in calduri. Acel miros va atrage atentia tuturor exemplarelor canine masculine din zona. Ei vor fi atat de atrasi incat pur si simplu se vor lupta pentru a decide cine este cel care se va imperechea cu femela. Asta nu pentru ca ei aleg sa se lupte, ci pentru ca ei sunt programati genetic sa o faca pentru a se imperechea cu femela.
         2. Gandeste-te la matca care, odata maturizata, zboara in jurul partenrilor sai, emitand feromoni care atrag peste 50 de exemplare masculine pentru a se imperechea cu ea. Acest feromon este un declansator pentru exemplarele masculine, care ii acorda ei ultima atentie (el moare dupa imperechere).
        Acelasi lucru il putem spune si despre specia umana. Exista o lista de declansatori care ii vor pune barbatului sangele in miscare:
Male Attraction Switches:
A man, on the other hand, does not require these features in a woman. He has them already (or is supposed to have them.) and he needs different qualities in a partner to assure his genetic future.

A man is generally attracted by quick mating success. Youth and health are characteristics, which benefit this strategy and both are easily identifiable by a woman’s physical appearance. Therefore, men are drawn to a woman’s looks.
- See more at: http://www.thenaturalattractionmethod.com/natural-attraction-triggers.html#sthash.fFkzJGOQ.dpufAcesti declansatori functioneaza, chiar daca par sa nu aiba logica. Iata cateva exemple:
  • mersul - barbatii sunt atrasi de mersul senzual feminin, care presupune leganarea soldurilor.
  • parul lung, pielea curata, ochii stralucitori - semnalizeaza barbatilor ca esti sanatoasa
  • vocea feminina - barbatilor le este greu sa te refuze atunci cand ai o voce suava, cu un timbru mai inalt. Aceste caracteristici sunt specifice tineretii.
  • rujul - barbatilor le place sa priveasca buzele unei femei, iar rujul rosu este considerat una din cele mai puternice instrumente de seductie
  • vestimentatia feminina- se refera la fuste, rochii, jeansi mulati, pantofi cu toc, ruj, etc.