sâmbătă, 17 august 2013

Cum sa atragi atentia unui barbat in orice circumstante ?


Ce poti face pentru a atrage atentia unui barbat ? Iata cateva idei:

 


1. Cand il vezi pentru prima oara

        In majoritatea cazurilor, barbatul va veni la femeie si va incepe o conversatie cu ea. Incearca aceste miscari subtile lasandu-l sa stie ca esti interesata de el si deschisa spre a conversa cu el:
  • zambeste si stabileste contactul vizual (Priveste catre el si lasa-l sa te surprinda privindu-l. Contactul vizual e cel mai simplu mod de a transmite unui barbat ca esti interesata de el. Schimba cateva priviri cu el, fara a exagera insa.)
  • joaca-te cu tine insati (Cand suntem atrasi de cineva, instinctiv simtim nevoia de atingere. Este una din cele mai subtile cai de a lasa pe cineva sa inteleaga ca esti atras de el. Joaca-te cu parul tau, pune-ti in evidenta gatul si decolteul, prin inclinarea capului.)
  • arata-ti rotunjimile (Barbatii sunt vizuali si al doilea lucru pe care il observa dupa fata sunt curbele corpului.)
  • roseste si manifesta-te sfios (Roseste sau manifesta-te timid, cand el iti surprinde privirea. Priveste in alta parte si doar zambeste.)
  • adopta miscari senzuale (Adopta o postura relaxata si nu fi foarte activa sau "saltareata". Priveste-l in timp ce te joci delicat cu un pix sau cu un pahar de vin.)
  • actioneaza ca si cum ai fi plictisita (Barbatii se simt intimidati sa abordeze o femeie care pare ocupata. Daca vrei ca el sa faca o miscare catre tine, joace-te cu vreun obiect, sau pretinde ca esti plictisita. Acest lucru trimite semnalele potrivite catre el, astfel incat sa inteleaga ca astepti sa faca o miscare.)
  • imita comportamentul sau (Asta ajuta la crearea conexiunii, chiar daca stati departe unul de celalalt. Daca vezi ca isi descheie gulerul din cauza caldurii, fa-ti si tu aer cu mana, ca sa inteleaga ca si tu te simti incalzita.)
  • creeeaza oportunitati pentru el (Nu toti barbatii au curajul sa faca o prima miscare catre o femeie pe care o vad pentru prima data. Asadar, ajuta-l, dandu-i oportunitati de a vorbi cu tine. Mergi catre el in timp ce te indrepti catre toaleta, indreapta-te catre el la tejghea si multumeste-i cu un zambet, etc.)

2. Cand il vezi des

        Daca te intalnesti des cu el, la cursuri sau la servici, iata cum poti atrage atentia sa asupra ta:
  • arata bine si imbraca-te bine (Barbatii sunt vizuali. Ei iubesc femeile pe tocuri si imbracate bine.) 
  • fii distractiva (Barbatii sunt atrasi de femeile care sunt inima unei petreceri. Cand iesi cu prietenii, distreaza-te. Cand el va vedea ca stii sa te distrezi, te va cerceta cu mai multa atentie.)
  • mergi in aceleasi locuri (Ciocneste-te de el frecvent la cafenea sau la sala de sport. Poti folosi sugestiile pentru atragerea la prima vedere, fara sa fie necesar sa vorbesti cu el. Doar atrate-i atentia si lasa-l sa te caute cand nu esti in jur.)
  • fii calda si usor de abordat (Afiseaza un zambet discret cand mergi catre el intr-un loc nou. El poate fi pur si simplu speriat sa faca vreo miscare. Asadar e foarte important sa nu pari intimidatoare.)
  • da-i sanse sa iti vorbeasca (Aseaza-te langa masa sa daca e posibil, sau mergi langa el daca ai vreun pretext. Lasa-l sa stie ca esti interesata de el, dar nu exagera, alergand constant catre el.)
  • cere-i ajutorul (Daca nu vine deloc catre tine, apeleaza la partea sa cavalereasca. Scapa cateva carti sau foi de hartie cand trece pe langa tine, sau cere-i un pix cand trece pe langa tine. Ii va da pretextul perfect pentru a initia o conversatie cu tine.)

3. Cand va vorbiti deja

          A atrage atentia unui barbat si a-l face sa te placa e simplu daca il cunosti deja. Iata cateva lucruri de retinut: 
  • ia lucrurile incet (Nu fi prea entuziasmata pentru ca vorbiti deja. Nu manifesta disperare si nu insista asupra statutului tau de persoana singura si despre cum cauti o persoana de care sa te indragostesti. Deruleaza conversatii interesante si lasa-l sa realizeze ca esti o partida buna.)
  • pastreaza legatura cu el (tine legatura prin relete sociale si lasand cateva comentarii pe pagina sa. Daca vezi insa ca nu raspunde, retrage-te si asteapta pana cand isi manifesta el interesul.)
  • fii misterioasa (determina-l sa vrea sa cunoasca mai multe despre tine. Atata-i curiozitatea spunandu-i cateva lucruri care il vor determina sa vrea sa iti adreseze mai multe intrebari despre tine. Vorbeste-i despre interesele si hobbyurile tale, fara insa a dezvalui tot. Vorbindu-i despre sedinta obisnuita de masaj poate parea nevinovat, insa il va determina sa se gandeasca la tine goala. Adauga cateva elemente care il pot determina sa te doreasca.)
  • pari compatibila (Nu iti manifesta dezacordul asupra a prea multe lucruri de la inceput. Probabil vor exista cateva divergente de opinie, dar daca nu e mare lucru, nu intra in contradictie cu el. El vrea un partener compatibil, nu unul care ii evidentiaza defectele gandirii.)
  • nu fi nepoliticoasa (In timp ce un barbat poate lua ca o provocare faptul de a impresiona o fata care nu e de acord cu el, niciunui barbat nu ii place o femeie care da ochii peste cap sau il pune la pamant adesea. Nu te manifesta ca fiind prea capoasa si nu insista prea mult sa iti dovedesti punctul de vedere, doar pentru a-l face sa realizeze ca esti desteapta si increzatoare.)
  • pari disponibila (Arunca cateva sugestii, astfel incat sa inteleaga ca esti interesata de el, dar nu exagera. Cauta cai de a crea conversatii pentru a-l lasa sa afle ca esti singura si ai cateva weekenduri libere. Fa-l sa se intrebe daca il placi cu adevarat si curiozitatea sa il va face sa se indragosteasca de tine.)
  • joaca "greu de obtinut" (Odata ce ai aruncat cateva sugestii, astfel incat sa stie ca il placi, incepe sa joci "greu de obtinut" pentru a-l determina sa te vaneze instinctiv. Da-i sansa sa vada cat de dezirabila esti si s-ar putea sa faca tot ce poate pentru a obtine iar atentia ta.)

Niciun comentariu: