joi, 2 mai 2013

7 cai pentru a-l face sa te iubeasca mai mult

  

        Cum ai putea sa indepartezi raceala, distanta emotionala si chiar teama de implicare a unui barbat, devenind o femeie irezistibila pentru el ?




        Aplicand recomandarile urmatoare vei deveni una din femeile care inteleg cum gandesc barbatii si cum experimenteaza o relatie. Vei reusi astfel sa ii dizolvi rezistenta si sa il faci sa se simta din ce in ce mai atras de tine.  

1. Ajuta-l sa te aleaga, facandu-i viata mai usoara si mai satisfacatoare
        Atunci cand barbatii aleg o femeie cu care sa isi petreaca viata, ei isi autoadreseaza urmatoarea intrebare: "Aceasta femeie imi va face viata mai implinita sau mai dificila?".  Majoritatea barbatilor se tem sa se implice cu adevarat, intrucat se tem ca viata lor le va fi ingreunata de femeia de alaturi. Ca burlac, viata sa  sa e plina de tot felul de optiuni, insa, ca om casatorit, toate acestea dispar, ingustandu-se intr-o singura alegere: tu. Asadar trebuie sa te gandesti la caile pe care le poti alege pentru a-i face viata mai implinita.
        Cel mai simplu mod de a face orice barbat sa se simta implinit si binecuvantat de prezenta ta feminina este de a te arata mandra de el si de eforturile si victoriile sale zilnice, chiar daca par minore. Asta deoarece barbatul tanjeste dupa incurajarea feminina. Majoritatea barbatilor sunt dependenti in mod tacut de recunoasterea si admiratia pe care i le acorda femeile din viata lor. Pur si simplu validand alegerile sale, sustinandu-l in actiunile sale, admirandu-l cu glas tare (e minunat daca aud si prietenii sai) vei reusi sa il determini sa inteleaga ca viata sa e mai implinita in preajma ta.

2. Da-i spatiu sa simta cum e viata lui in prezenta ta
        Un barbat se indragosteste si ramane indragostit in functie de cum se simte atunci cand este impreuna cu o femeie. Dar, cu cat este facut sa vorbeasca despre acea dragoste, cu atat mai putin va avea spatiu sa o simta. Asadar, trebuie sa fii suficient de puternica pentru a-i da spatiu sa simta sentimentele pentru tine.
         Multe femei devin foarte dependente si se agata de barbati la primul semn de distanta sau tacere din partea lor. Ele cer constant reasigurari, isi manifesta insecuritatile, cer semne mai puternice de implicare si pun tot felul de intrebari stupide: "S-a intamplat ceva?", "La ce te gandesti?", "Ai devenit foarte tacut.", "De ce esti asa distant?". Pentru un barbat, aceste intrebari sunt fara sens. Asadar, stai pe loc, sau daca l-ai invadat prea mult retrage-te si lasa lucrurile sa se maturizeze fara astfel de interferente.

3. Foloseste puterea extraordinara a entuziasmului sexual
         Un barbat, pentru a simti ca tu esti femeia sa, cea cu care va ramane, are nevoie sa te perceapa ca fiind feminina. Acest lucru ii alimenteaza atractia fata de tine. Daca tu ii diminuezi masculinitatea, emasculandu-l cu cuvintele tale, daca iti ascunzi feminitatea actionand rece si dur, il vei face sa se simta slab si degradat. El va asocia aceste stari si sentimente cu tine, lucru care ii va ridica automat bariere si il va determina sa se retraga.
        Sexul este foarte important pentru toti barbatii. Daca il refuzi adesea si ii "stingi" initiativele si dorintele de apropiere intima, comportandu-te ca si cum ai avea lucruri mai importante de facut, lovesti in nucleul relatiei. Nu e nevoie sa faci dragoste cand nu simti asta, insa reaminteste-ti ca pentru el, o femeie cu un apetit sexual sanatos, care este orientat spre el, devine una pe care o gaseste atractiva.

4. Ajuta-l sa simta intens feminitatea ta 
        Feminitatea ta este resursa cea mai puternica pe care o posezi si prin care poti capata acces la inima unui barbat, determinandu-l sa se simta puternic si invingator. Nu uita ca el se indragosteste in functie de cum se simte in preajma ta. 
      Feminitatea ta ii scoate la lumina masculinitatea sa. Cand tu actionezi ca o femeie, ii oferi permisiunea de a actiona ca un barbat, de a-si manifesta puterea si de a se simti ca un luptator. Este un lucru care lui ii face placere. Probabil stii tensiunea din aer sau strangerea din stomac care apare atunci cand spui sau faci ceva deosebit de cald, dulce sau sexy, fermecandu-l cu feminitatea ta. Este vorba de chimie sexuala. Este un semn ca i-ai declansat instinctele masculine cele mai adanci, pe care le orienteaza spre tine. 

5. Fa-l sa te asocieze cu toata incantarea si placerea vietii
        Barbatii, la fel ca si femeile se simt blazati in ceea ce priveste relatia daca se simt ignorati, subapreciati, neobservati. Simtim in acele momente ca relatia este statica, impietrita. Trucul pentru a depasi acest lucru si a-l implica intr-o relatie mai dinamica este de a-l ajuta sa simta frecvent distractia, incantarea si implicarea in fiecare moment al relatiei. Daca un barbat simte ca nu te vei schimba, ca vei fi mereu la fel, incantarea sa asupra vietii va disparea atat timp cat sta langa tine si va incepe foarte curand sa te dea la o parte. Barbatii au un radar foarte sensibil pentru plictiseala.

6. Evita sa ii declansezi temerile, imbogatindu-i viata si sprijinindu-l sa-si realizeze visele
        Majoritatea barbatilor se tem de implicare. Asta nu pentru ca sunt roboti sociali lipsiti de iubire. De fapt majoritatea barbatilor cauta compania si afectiunea unei femei bune, exact la fel cum femeile cauta compania unui barbat. Insa barbatii se tem de ceea ce poate aduce o relatie, iar teama asta este centrata in jurul ideii de pierdere a libertatii, pe care o vad ca o moarte lenta si agonizanta a sperantelor sale, a viselor, a aspiratiilor pentru schimbare si crestere. 
        Daca vrei ca un barbat sa se focalizeze pe tine si sa se implice cu putere trebuie sa te asiguri ca stie si simte ca aduci ceva in plus vietii sale si nu ii scazi. Asadar, pregateste-te sa fii suportiva. Nu te vaita, nu-ti bate joc, nu plange. Gandeste-te sa ii dai ceea ce are nevoie pentru a fi fericit, nu doar sa dai ceea ce simti tu ca iti vine sa dai. Ofera incuviintare, incurajare, complimente. Complimenteaza atat omul care este cat si cel care este pe cale sa devina.  

7. Evita sa il emasculezi
        Acesta este probabil cel mai important lucru pe care  il poti invata despre mintea masculina si despre modul in care barbatii experimenteaza relatiile. Evita sa-l emasculezi cu cuvintele tale taioase ca lama. Evident, nicio femeie nu face asta intentionat si totusi se intampla mai tot timpul prin critica, clarificare, minimizarea fiecarui lucru pe care el isi bazeaza valoarea, masculinitatea si mandria (salar, stil de viata, modul in care face dragsote, abilitatea de a te multumi sexual, emotional, financiar, cantitatea de timp pe care o petrece cu tine si cu familia). Aceste lucruri sunt depozitate in adancul sufletului unui barbat. Daca il critici constant si subliniezi cum eforturile sale nu sunt suficiente pentru tine, il vei emascula, ii vei slabi puterea masculina.
        Aminteste-ti ca ceea ce motiveaza un barbat este abilitatea sa de a te multumi. Iar el incearca sa te multumeasca asigurandu-ti lucruri dpdv financiar, emotional, fizic si sexual. 

Niciun comentariu: