miercuri, 14 noiembrie 2012

Sugestii pentru flirt

        Adesea, femeile flirteaza atat de subtil, incat barbatii trebuie sa fie foarte atenti pentru a capta aceste mesaje. Multi barbati spun ca ar fi foarte incantati ca femeile sa fie primele care le vorbesc sau macar sa isi exprime mai clar interesul.  



Iata cateva sugestii pentru a-ti arata mai clar interesul fata de un barbat:
  • Ofera-i cel putin 3 indicii verbale si/sau nonverbale separate. De ce ? Prima data se va uita in jur, sa se asigure ca el este cel cu care flirtezi. Apoi, isi va da seama ca e el si se va simti placut. (In acest moment probabil ca va pasi spre tine zambind). Apoi poti sa iti exprimi interesul prezentandu-te, facand comentarii asupra cravatei sale, sau facandu-i cu mana din celalalt capat al camerei. Acum stie ca esti deschisa pentru a va intalni.
  • Sopteste! Asta atrage mereu atentia. Intreaba daca poate tine un secret. Apoi sopteste-i in ureche "imi place cravata ta. Pot sa o cumpar de la tine, cand nu o mai vrei ?"
  • Nu sta cu alte femei ! Barbatii nu vor sa fie respinsi in fata unui public. Daca iesi cu o prietena separati-va  frecvent sau luati o pauza de la vorbit. Barbatii nu doresc sa fie dezaprobati cand va intrerup.
  • Trateaza-l dragut pe cel care te abordeaza ... Daca te abordeaza si flirteaza cu tine un barbat de care nu esti interesata, fii draguta, alti barbati observa reactia ta.  Daca razi dupa ce el pleaca sau manifesti semne de dezaprobare iti reduci sansele ca alti barbati sa te abordeaze. Incearca sa dai mana cu el si sa ii spui ceva gen: "Ce dragut ca ai venit ... Cum te numesti ?"
  • Daca se comporta ca un ticalos fii politicoasa dar ferma. Ferma inseamna sa ii comunici clar ca replicile cu conotatie sexuala explicita nu te atrag.
  • Cere ajutorul unei prietene. Mergi pe langa un grup de barbati si cere-i sa observe cine din ei pare interesat de tine.
  • Devino si mai irezistibila. Poarta tocuri, ruj rosu, arcuieste-ti spatele ca sa pari mai inalta. Poarta accesorii suficient de interesante astfel incat cineva sa poata initia o discutie, comentand asupra lor.
  • Priveste peste umar si zambeste-i celui care iti place. Aceasta pozitie asimetrica este mereu un semnal ca esti interesata.
  • Priveste-l din cap pana in picioare, da din cap in semn de aprobare si ofera-i un zambet victorios.