miercuri, 7 noiembrie 2012

SMS-ul - instrument in crearea atractiei

        Unul din cele mai puternice instrumente pe care il poti folosi in perioada de dating este telefonul. Cu ajutorul SMS-urilor poti construi atractie. 



         Intrucat majoritatea dintre noi stim ca barbatii nu raspund la cuvinte, te intrebi probabil cum pot fi SMS-urile atat de eficiente ? Raspunsul e simplu: uneori atractia poate fi creata prin lucrurile pe care nu le spui sau prin felul in care reactionezi. Este vorba de felul in care reusesti sa folosesti imaginatia masculina, care este una din cele mai puternice arme de care te poti folosi. 

        Ai observat vreodata cum barbatii care nu te atrag stau in jurul tau, iar cei care iti plac dispar adesea? Asta se intampla de obicei deoarece primilor nu le dai prea mare atentie, nu le arati interesul tau si asta face ca tu sa devenii o provocare pentru ei. Barbatilor le plac provocarile !
        E posibil sa fi intalnit un tip care sa iti trimita SMS-uri dupa SMS-uri. Primul, sub o forma de genul: "Buna dimineata, frumoaso !". Probabil atunci ti-ai spus: "Ce dragut ...". Insa apoi ai primit dupa masa un SMS de genul "Sper ca ai o zi frumoasa !" . Mai apoi ti-a spus despre catelul dragut din parc sau orice altceva. Daca SMS-urile au continuat sa curga in acelasi ritm, e foarte posibil sa iti fi spus ca tipul e disperat, iar acest lucru sa iti fi distrus atractia.
       Facand acelasi lucru cu un tip, vei putea observa ca in marea majoritate a cazurilor ca el va renunta. Vei distruge atractia pentru ca tu te manifesti ca fiind foarte diponibila. Ii transmiti mesajul ca nu ai nimic mai bun de facut decat sa iti pierzi ziua butonand telefonul, sau mai rau, ca esti "disperata". Reusesti astfel sa il plictisesti si sa nu ii lasi spatiu pentru imaginatia care l-ar tine "in priza".


Cheia tehnicilor de a crea atractie cu ajutorul SMS-urilor este 
sa inveti sa stimulezi imaginatia unui barbat.  



        Asadar, cand trimiti un SMS unui barbat pe care il placi tine cont de urmatoarele:

Fii prima care incheie conversatia !

        Lasa-l sa-si doreasca mai mult. Nu umple paharul tot odata de la inceput. Daca el iti trimite un SMS, raspunde-i dar nu fa un capat de lume din asta. Tu vrei ca el sa inteleaga ca ai o viata plina si interesanta. Daca reactionezi tumultos la fiecare SMS primit, va incepe sa te vada ca si cum te agati de fiecare din cuvintele lui.


Nu raspunde imediat ce ti-a scris !

        Asteapta cateva ore inainte de a-i raspunde. Astfel ii creezi o stare de asteptare, de nesiguranta, iar cand ii vei expedia un mesaj se va simti usurat. Asta va crea o ancora in interiorul sau. In viitor, cand va primi un mesaj de la tine, il va asocia cu usurarea si sentimentele pozitive.  Acestea iti vor fi asociate tie.


Lasa-l pe el sa conduca "conversatia" !

        Nu il trezi cu texte de genul "Buna dimineata !" si nu ii trimite apoi texte de genul "Noapte buna !". Lasa-l pe el sa o faca primul. Lasa-l pe el sa conduca, tu urmeaza-l usor. Poti sa ii raspunzi la inceput un simplu si scurt "Si tie". Nici mai mult, nici mai putin. Fa-l sa munceasca pentru tine. Barbatii valorizeaza lucrurile pentru care au de muncit din greu. Mai putin e mai mult , cand e vorba de barbati.