duminică, 11 noiembrie 2012

Cum sa te comporti in relatia cu barbatii ?

        Daca nu ai un set de reguli pe care sa le urmezi intr-o relatie cu un barbat, va fi foarte probabil ca relatia voastra sa inceapa sa se deterioreze si apoi sa se destrame. Urmand un set de reguli preiei controlul lucrurilor care se intampla in viata ta si iti permiti sa influentezi mai mult relatia pe care o ai cu partenerul tau. Te vei opri din a reactiona si vei incepe sa actionezi inteligent.



        Daca intampini o problema in relatia ta sau in ceea ce priveste iesirile cu barbatii, revino la regulile urmatoare. Daca vei respecta cel putin doua, vei deveni mai increzatoare in ceea ce priveste relatia ta. Nu te va mai interesa daca o alta femeie intervine in relatia ta, nu te va mai interesa ce zic alti oameni, intrucat vei avea o incredere in sine foarte puternica. Aminteste-ti sa folosesti zilnic cel putin una din cele doua reguli alese. Daca aplici asta intr-un mod consistent vei vedea schimbari in felul in care barbatii relationeaza cu tine, fie ca esti singura, fie ca esti intr-o relatie. 


1. Nu te multumi!

        Intotdeauna staduieste-te sa faci mai profunda relatia cu barbatul tau. Daca te multumesti spunandu-ti ca este destul pana acum, daca te multumesti cu lucrurile confortabile,  relatia va decadea. In orice moment, fie mori, fie cresti. Relatia ta fie moare, fie creste. Cauta sa aduci intotdeauna mai multa intimitate, mai multa senzualitate, mai multa valoare relatiei, altfel vor aparea probleme, chiar daca nu faci nimic pntru a le crea.
        Intretinerea unei relatii are un cost. Gandeste-te in termenii corpului tau fizic. Daca ai un corp tonifiat dar faci aceiasi rutina de exercitii iar si iar, tonifierea ta nu ramane aceeasi, ea dispare treptat. La fel se intampla si cu relatia ta. Asa ca nu te multumi.


2. Intotdeauna priveste lucrurile din punctul de vedere al celuilalt. 

        Majoritatea credem ca celalalt trebuie sa vada lucrurile asa cum le vedem noi. Probabil ca si tu faci asta, fara sa-ti dai seama. Plasandu-te in locul barbatului, vei vedea ca in timp el devine mai generos si mai atent fata de tine, pentru ca ii dai un cadou incredibil, ceva ce majoritatea persoanelor nu i-ar da.
        Iata ce intrebari ti-ai putea autoadresa, plasandu-te in locul barbatului:
  • “Daca as fi fost el, ce perspectiva as fi avut ?”
  • “Daca as fi fost in locul lui chiar acum, pe ce m-as fi concentrat ?”
  • “Stai un pic – exista un MOTIV pentru care poate face asta ? Nu cumva exista un motiv pentru ORICE ? Bineinteles !”
        Odata ce intelegi cu adevarat lucrurile din perspectiva LUI, vei capata o forta extraordinara ca femeie. Majoritatea femeilor nu fac asa nici macar jumate din timp. Asadar, daca vei practica  acest lucru vei deveni mai increzatoare si mai atractiva, scapand de nesiguranta.


3. Straduieste-te sa scapi de nesiguranta din interiorul tau.

        Fa tot ceea de ce e nevoie pentru a scapa de mastile tale si pentru a ajunge la sinele tau autentic. Opreste-te din a actiona plina de nesiguranta. Aceasta iti va distruge relatia, indiferent cata pasiune ati avea intre voi initial.
        Fireste ca noi toti avem temeri si nu putem deborda de siguranta in orice moment. Ori de cate ori te vei simti nesigura, intreaba-te:
  • Ce as face acum, daca as avea incredere totala in mine ?
  •  Ce as face acum, daca as avea incredere in mine si as sti ce trebuie facut ?


4. Fii prioritatea numarul 1 !

        Ofera-ti lucrurile de care ai nevoie cu adevarat, inainte de a te gandi sa faci asta pentru un barbat. Nu ii poti oferi lui, daca nu ti-ai oferit tie mai intai.  A-ti oferi tie inseamna: 
  • sa faci lucrurile care te fac sa zambesti
  • sa faci lucrurile care te fac sa te simti feminina
  • sa faci exercitii
  • sa mananci sanatos
  • sa cultivi un simt al recunostintei pentru ceea ce ai deja, oricat de grele/rele ar fi lucrurile
        Sanatatea si vitalitatea inseamna foarte mult si iti afecteaza atat calitatea vietii tale, cat si calitatea relatiei tale cu un barbat. Ceea ce intra si trece prin corpul tau, lucrurile pe care alegi sa te focalizezi (recunostinta sau nerecunostinta), afecteaza starile tale emotionale.


5. Orice decizie facuta din frica este o decizie proasta.

        Reflecteaza la acest lucru, intrucat tindem sa facem asta fara sa ne dam seama. Cu cat o facem mai mult, cu atat lucrurile se inrautatesc. Orice decizie facuta din frica este o decizie proasta in relatie cu un barbat. Intr-o relatie intima, toate temerile noastre ies la suprafata, mai mult decat in orice alte situatii din viata noastra. Asta pentru ca stim la nivel subconstient ca nu avem niciun control asupra unui barbat intr-o relatie cu acesta. Il poti influenta dar nu il poti controla. Exista o anume nesiguranta care aduce pasiunea si vitalitatea in relatii. Frica e cel mai mare dusman, daca iti doresti o relatie iubitoare, care sa straluceasca mai mult de un an. 


        Iata cum sa procedezi pentru a te folosi de aceste reguli, astfel incat sa creezi relatia pe care ti-o doresti si in care sa te simti indragostita si implinita.
  • Alege doua din aceste indemnuri pe care sa le pui in aplicare.
  • Stabileste-ti un interval in fiecare zi (preferabil dimineata) in care sa iti amintesti cele doua reguli si decizia ta de a le urma. Printeaza-le si plaseaza-le intr-un loc unde sa le poti vedea des.
  • Inainte de a reactiona la orice situatie dureroasa care ti se petrece in relatie cu un barbat, aminteste-ti de ce urmezi aceste reguli: pentru ca stii ca asta iti va imbunatati relatia si, mai mult, te vor transforma in tipul de femeie pe care majoritatea barbatilor o doresc.