vineri, 9 noiembrie 2012

3 feluri prin care poti sa-ti cresti increderea si stima de sine

        Barbatii sunt atrasi de femei increzatoare.  Ei vor gravita nu atat in jurul celei mai dragute, ci in jurul celeia care manifesta cea mai multa incredere in sine, care poate rade de ea, care se simte confortabil in pielea ei. 


        Iata 3 moduri prin care poti sa iti cresti increderea si stima de sine.

1. Accepta si retine complimentele
        Uitam adesea complimentele, considerand ca sunt facute din politete si privindu-le cu jena si nesiguranta. In schimb pastram remarcile nepoliticoase care ne-au fost adresate, lasandu-ne raniti de acestea.
        Permite-ti sa accepti complimentele care iti sunt adresate, in loc sa te gandesti imediat ca sunt facute doar din politete.


2. Fa o lista a succeselor sau a lucrurilor implinite
        Data viitoare cand esti nervoasa in legatura cu o intalnire, convinsa fiind ca el nu te va placea, probabil ingrijorandu-te pentru ca nu ai avea nimic interesant de spus, sau ca nu vei fi la fel de buna ca ultima femeie cu care el s-a intalnit, fa urmatorul lucru: inainte de a pleca de acasa scrie o lista a succeselor tale. Poate fi vorba de orice: succese in cariera, educatie, moduri in care i-ai ajutat pe altii, prieteni pe care ti-ai facut, etc. Lista va actiona ca o lista de motive pentru a fi mandra de tine.


3. Manifesta incredere corporala
         In cazul multor femei, stima de sine este legata de imaginea corporala. Inainte de a merge la o intalnire e important sa gasesti moduri in care sa iti apreciezi corpul si sa te simti sexy.  Te vor ajuta si lucrurile exterioare, precum o rochie sexy, o coafura noua, insa e important sa zabovesti si asupra modului in care gandesti asupra corpului tau. Cel mai important este sa opresti criticismul. Barbatii nu observa nici jumatate din lucrurile pe care le observa femeile si pe care le considera defecte. Asadar, cand porti o rochie noua, poart-o placandu-ti ceea ce se afla dedesubtul ei. Daca tu faci asta, ii va placea si lui. 


        Folosind aceste sfaturi, vei observa o schimbare masiva in increderea ta. Daca folosesti macar o tehnica pe zi, vei observa schimbari inca din prima saptamana.