marți, 6 noiembrie 2012

3 avertismente pentru perioada de "dating"

        Ai in interiorul tau toate resursele de care ai nevoie pentru a atrage un barbat. Important este sa faci alegerile bune si sa actionezi in conformitate cu ele. Iti prezint in continuare 3 lucruri pe care sa nu le faci niciodata in etapa de "dating" daca vrei ca el sa se indragosteasca de tine. Nu e vorba de a controla aceste lucruri la sange, dar e bine sa le iei in calcul. Daca esti deja angajata intr-o relatie cu un barbat de mai bine de 6 luni nu lua aceste lucruri drept sfat.



        Iata cele 3 lucruri pe care nu ar trebui niciodata sa le faci daca vrei ca el sa se indragosteasca de tine:


Nu ii confesa faptul ca ai sentimente profunde pentru el, sau ca esti indragostita de el.

        Daca iti place cu adevarat un barbat, ultimul lucru pe care ai vrea sa-l faci este sa ii spui ca esti indragostita de el. Crezi ca facand asta el va veni spre tine ? De cele mai multe ori nu se va intampla asta din doua motive:
1. in primul rand, acest lucru nu construieste atractie. Atractia este primul pas. Barbatii nu pot veni catre tine daca nu construiesti atractia.
2. nu este un comportament specific femeilor cu o valoare deosebita. Daca nu esti perceputa ca o femeie cu o valoare deosebita, atractia nu se produce, iar el nu se va conecta cu tine si nu va dori sa fie in relatie cu tine.  
        Comportamentul acesta aminteste de disperarea feminina de care toti barbatii fug.  Mai bine construieste-ti increderea in sine, in loc sa te comporti disperat.  De regula, o confesare de tipul acesta este ultima incercare facuta de femeie pentru a atrage atentia unui barbat si a-l aduce in relatie cu ea.
Spunandu-i unui barbat acest lucru reduci sansele ca tensiunea dintre voi sa se mai acumuleze, elimini misterul si drept urmare atractia nu se mai produce.


Nu te oferi sa il ajuti.

        Nu iti oferi ajutorul unui barbat in timp ce te intalnesti cu el. Nu te oferi sa il pui in legatura cu alte persoane pentru a-i face cariera mai de succes, nu te oferi sa il asculti daca are nevoie de o ureche. Nu ii spune "sunt aici daca vrei sa vorbesti." El nu vrea sa vorbeasca. Cel putin barbatul masculin pe care il doresti nu vrea sa vorbeasca. El va vrea sa se descurce pe cont propriu, astfel incat sa poata fi destul de barbat pentru a atrage femeile. Daca un barbat cu care te intalnesti vrea sa vorbeasca cu tine despre problemele sale, atunci nu te intalnesti cu un barbat ci cu un prieten.
      Probabil te intrebi de ce sa nu ii oferi ajutor. Nu e asta un lucru dragut ? Raspunsul e simplu: pentru ca il vrei pe el ca barbat, nu ca prieten.  Daca vrei ca un barbat sa se indragosteasca fii doar feminina si stralucitoare. Lasa-l sa fie barbat si sa se simta bine in jurul tau. Nu ii oferi ajutor de niciun fel. Bunele tale intentii pot fi admirabile, insa barbatii care doresc sa aiba o relatie cu tine sunt mai interesati de atractia pe care o exerciti asupra lor. Atentie, vorbesc de atractie si nu de un chip perfect sau sani mari. O femeie care radiaza feminitate este o femeie pentru care un barbat ar muri. O femeie care arata bine este o femeie cu care un barbat ar face sex. Pentru a incuraja un barbat sa intre in relatie cu tine utilizeaza-ti energia feminina.


Nu incerca sa arati sexy doar pentru a-l atrage intr-o relatie cu tine.

        Noi femeile, credem ca, cu cat suntem mai sexy, cu atat un barbat va dori sa fie cu noi. Insa este oare adevarat ? Barbatii fac sex cu noi pentru ca aratam bine, insa nu se implica intr-o relatie cu noi doar pentru ca aratam bine.
       Nu incerca sa arati sexy DOAR pentru a-l atrage intr-o relatie cu tine. Nu te imbraca atragator, doar sperand ca asa el se va implica intr-o relatie. Fii sexy pentru tine si pentru ca TIE iti place asta, dar nu o fa pentru a-l atrage pe el. Barbatii vor simti aceasta diferenta.
       Nu incerca din greu sa fii sexy din motive gresite.  De ce ? Pentru ca atunci cand faci asta iti focalizezi energia intr-o directie gresita. A incerca sa fii sexy pentru a implica un barbat intr-o relatie nu functioneaza. Barbatii nu se implica autentic, sufleteste cu tine, doar in baza unei atractii fizice. Atractia emotionala este cea care ii determina pe majoritatea barbatilor sa se implice intr-o relatie. Atractia emotionala si indragostirea de tine.  Nu dorinta. Atractia fizica are foarte putin de a face cu indragostirea unui barbat.Nu a fi sexy este scopul atunci cand vrei ca un barbat sa se implice intr-o relatie cu tine. Vulnerabilitatea si atractia il vor incuraja sa vina spre tine. Nu vulnerabilitatea falsa ci cea adevarata.
        Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai fii sexy deloc. Insa a fi prea sexy poate darama lucrurile, atunci cand iti doresti mai mult decat sex. Barbatii doresc sex, dar nu se vor implica intr-o relatie cu o femeie pentru ca ea este sexy. Ei se implica cu o femeie care radiaza feminitate. Asadar este critic pentru tine sa iti dezvolti aceasta calitate.