miercuri, 31 octombrie 2012

Cum iti dai seama daca te iubeste ?


Iata cateva semne care te pot ajuta sa te clarifici daca te iubeste sau este cu adevarat interesat de tine:



Este sincer cu tine
Va dori sa fie cat mai transparent posibil fata de tine, astfel incat tu sa simti ca poti crede in el complet.  De asemenea, isi doreste sa il cunosti, pentru ca vrea sa stie la randul sau totul despre tine.
 
Isi doreste sa-ti placa si tie ce ii place lui
Va dori sa experimentezi lucrurile care ii plac si lui: va vrea sa te ia cu el la filmele sale favorite, sa alerge impreuna cu tine in weekemd sau sa mearga la inot cu tine (de exemplu).

Intelege ca ai propriile sfere de interes
Iti va oferi spatiul tau, fara a te presa sa faci ceva pentru el sau impreuna cu el. Va intelege si nu te va presa, daca nu vrei sa mergi la inot cu el.

Te prezinta familiei si prietenilor sai
Te introduce in lumea sa, invitandu-te la pranz acasa la el pentru a-i intalni parintii, sau la o cafenea sau club pentru a-i intalni prietenii. Astfel te introduce in lumea oamenilor celor mai importanti pentru el. Iar daca ei stiu deja aproape totul despre tine cand ii cunosti ...

Isi face timp pentru tine
Planifica intalnirile cu tine cand esti tu libera si face in asa fel incat sa aiba timp pentru tine. Anuleaza intalniri cu prietenii sai pentru a fi cu tine.  

Este interesat cu adevarat de tine
Dupa o serie de intalniri inveti sa separi tipii care sunt interesati cu adevarat de tine cand vorbesti, de cei care doar te aproba, mimand interesul. Daca te place, va dori sa stie fiecare detaliu despre tine.

Te suna fara motiv
E placut sa fii sunata la finele zilei doar pentru a vorbi. Este un semn ca ii face placere sa fie in legatura cu tine.

Te ajuta fara sa ii ceri
Daca observa lucrurile care te deranjeaza sau felurile in care te poate ajuta si face ceva pentru a te ajuta, inseamna ca tine la tine.